Prijava na E-novice
Članki

O Lu Ki

     


(Lu Ka, Tempelj v Abidosu, Egipt - 2017)

»Draga duša,
zahvaljujem se ti za tvoje zanimanje za delavnice Prebujanja Srca. Skupaj lahko zaplujemo po čudovitih, subtilnih valovih Srca ter se spomnimo, kako enostavno je živeti iz Srca in aktivirati našo MerKaBo na naraven način.  Morda je nastopil čas, ko se zopet srečamo na naši poti Spominjanja naše resnične narave.«

Z željo pomagati vsemu Življenju povsod v Vesolju,
Lu Ka

KRATEK ŽIVLJENJEPIS:

  • Lu Ka je leta 2013 zaključil izobraževanje School of Remembering® - Šola Spominjanja, ki ga vodi Drunvalo Melchizedek, ter je licenciran učitelj delavnic Awakening of The Illuminated Heart® - Prebujanje Razsvetljenega Srca.
  • Lu Ka je avtor delavnic Shamanic Heart Healing® - Šamansko Zdravljenje s Srcem, ki vključujejo različne stopnje, od 1. stopnje za začetnike, do 5. stopnje za izobraževanje učiteljev.
  • Poleg tega je sodeloval tudi pri Drunvalovih novih delavnicah Cosmic Grace - Return to Source! - Kozmična Milost – Vrnitev k Viru! in The Way to Do is to Be - Delovati Pomeni Biti.
  • Do zdaj je izvedel več kot sto delavnic Awakening of The Illuminated Heart® - Prebujanje Razsvetljenega Srca in več kot petdeset delavnic Shamanic Heart Healing® - Šamansko Zdravljenje s Srcem. Občasno pripravi tudi manjše dogodke in enodnevne delavnice.
  • Lu Ka je tudi vodja Awakening Heart Sacred Journeys - Duhovna potovanja Prebujanja Srca v svete kraje kot so Egipt, Sedona v ameriški zvezni državi Arizona, Peru in druge.
  • V povezavi z Višjim Jazom je na voljo tudi za individualne zasebne pogovore, ki vključujejo Shamanic Heart Healing® - Šamansko zdravljenje s Srcem, svetovanje in Imagery - zdravljenje s slikami.
  • Lu Ka poučuje predvsem v Aziji in Evropi. Uči skoraj vsak teden v letu, zato je njegov urnik zelo poln.


(Lu Ka, kanjon Antalope, Arizona, ZDA - 2017)

DALJŠI ŽIVLJENJEPIS:

Lu Ka je bil rojen v osrčju Evrope, v mali državi Sloveniji. Leta 1994, pri 11 letih (pri prehodu skoz portal 11.11) je doživel bližnje srečanje s smrtjo, pri katerem je zapustil ta svet in se vrnil nazaj. Po tej izkušnji se je začel zavedati, da lahko komunicira s kristali in drevesi. Vsakodnevno se je začel ukvarjati s svojimi sanjami in meditacijami. Tako se je postopoma spomnil svojega poslanstva tukaj na Zemlji kot tudi nekaterih svojih življenj v drugih ozvezdjih in dimenzijah ...

Lu Ka svoje življenje danes opisuje takole:
»Ljudem pomagam, da se spomnijo tega, kar že vedo. Rečejo mi učitelj, vendar delujem bolj kot spodbujevalec pri prebujanju. Ustvarjam delavnice, na katerih se lahko spomnimo in izkusimo Enost skozi naša Srca. Počnem to, kar sem počel še preden sem prišel na ta planet – ljudi pripeljem v svete prostore, kjer se lahko zopet povežejo s svojo resnično naravo, ter jim pomagam pri njihovem prebujenju.«


(Lu Ka & Dunvalo, Sedona, Arizona, ZDA - 2017)

LuKa, Drunvalo Melchizedek in Awakening of The Illuminated Heart® - Prebujanje Razsvetljenega Srca:

Lu Ka se je prvič srečal z delom Drunvala Melchizedeka okoli leta 1999. Od takrat svoje življenje posveča poglobljenemu preučevanju Svete geometrije, Svete matematike, Alternativne človeške zgodovine, MerKaBa meditacij ter njihovega odnosa z zvokom, zavestjo in življenjem na splošno. Leta 2012 se je Drunvalo pojavil v njegovih sanjah ter mu povedal, da mora priti v Sedono, v ZDA, in ga spoznati. Lu Ka se je tako prvič srečal z Drunvalom in to je bil še en prelomni trenutek v njegovem življenju. 21. decembra istega leta je odpotoval v Egipt. To duhovno potovanje je spodbudilo njegov spomin na Atlantido, pred-dinastični Egipt in njegova življenja na drugih planetih. Svoje življenje je posvetil službi Vesolja. Zelo kmalu je zaključil vsa izobraževanja za učitelje School of Remembering® - Šole Spominjanja, pomagal je drugim učiteljem ter dvakrat sodeloval tudi z Drunvalom (na delavnicah The Way to Do is to Be - Delovati Pomeni Biti in Cosmic Grace - Kozmična Milost). Delavnice je pričel izvajati skoraj vsak teden. Leta 2017 je osebno izvedel več kot 100 delavnic ATIH, s čimer si je pridobil ugled najbolj aktivnega učitelja School of Remembering® - Šole spominjanja. Več kot 1000 učencem je pomagal, da so se skozi svoje Srce spomnili kdo pravzaprav so. Njegovi učenci pravijo, da so njegove delavnice neposredne, vezane na Srce, učinkovite in da spreminjajo življenja. Njegov pristop, ki temelji na povezovanje s Srcem, je spremenil njihova življenja.


(Lu Ka, delavnica ATIH, Kitajska - 2017)

LuKa in Shamanic Heart Healing® - Šamansko zdravljenje s Srcem

LuKa to, čemur danes pravimo Šamanizem, prakticira odkar pomni. Udeležil se je številnih izobraževanj in daljših delavnic s področja Šamanizma, na katerih je ugotovil, da pri poučevanju drugih učiteljev pogreša predvsem uporabo Srca in upoštevanje volje Višjega Jaza. LuKa Šamanizem razume kot univerzalno prakso, pri kateri se uporabljajo različni vidiki zavesti. Raziskoval je tako različne tradicionalne pristope kot tudi moderne šamanske prakse.

LuKa uporablja splošno šamansko prakso in ne poučuje na nikakršen specifični ali tradicionalni način. Šamanizem doživlja bolj kot duhovno prakso, ki je vedno prilagojena posamezniku. Zato Shamanic Heart Healing® - Šamansko zdravljenje s Srcem vključuje iste smernice zdravljenja kot tiste, ki so predstavljene na delavnici Awakening of The Illuminated Heart® - Prebujanje razsvetljenega Srca (drugi dan). Obenem LuKa pri svojih duhovnih praksah ne uporablja nobenih zdravilnih rastlin, ne glede na trenutno priljubljenost Ayahuasce in drugih. Svoje učence spodbuja, da šamansko stanje (imenovano tudi Theta stanje zavesti) dosežejo le z uporabo svoje zavesti in ritmičnega zvoka kot je na primer zvok bobna. Rad se pošali, da je »edina droga, ki jo bo ponudil, čokolada.«


(Lu Ka, delavnica SHH, Ljubljana, Slovenija - 2017)

LuKa je pri polnem razvoju delavnice Shamanic Heart Healing® - Šamanskega zdravljenja s Srcem uporabil pristop korak-za-korakom in pojasni-pokaži-poskusi. Oblikoval je 5 stopenj izobraževanja šamanskega učenja, pri čemer je prva namenjena začetnikom in peta izobraževanju za učitelje. Učenci, ki zaključijo njegove šamanske delavnice, večinoma dobijo več kot so pričakovali, obenem pa pridobijo tudi zaupanje vase, potrebno za lastno šamansko prakso ter delovanje iz Srca in ne iz Ega. LuKa je ves svoj čas posvetil širjenju sporočila tistim, ki so pripravljeni slišati in se odzvati, da bi se spomnili, da je Srce središče vsega ustvarjenega.


(Delavnica SHH, Ljubljana, Slovenija - 2017)

LuKa in Sacred Geometry of The Heart™ - Sveta geometrija Srca

Sveta geometrija Srca je del LuKovega življenja. Sam jo rad opiše kot temeljno strukturo vesolja, ki nam lahko pomaga bolje razumeti same sebe in videti svet z novih perspektiv. Morda je to, da je oseba, ki več uporablja desno polovico možganov, pripomoglo k temu, da je uspel združiti praktični in teoretični pristop k Sveti geometriji v 4-dnevno delavnico. Kot vse njegove delavnice, je tudi ta osredotočena na Sveti Prostor Srca. Prvič bo predstavljena v maju 2018.

LuKa in HEARTMATH®

Luka je od leta 2018 licencirani HEARTMATH® učitelj ter nudi manjše enodnevne delavnice o Srčni inteligenci. Več informacij o HEARTMATH® je na voljo na naslovu: www.heartmath.org

LuKa in Awakening Heart Sacred Journeys - Duhovna potovanja Prebujenega Srca

Nenazadnje se lahko LuKi pridružite tudi na njegovih potovanjih v svete kraje kot so Egipt, Sedona v Arizoni, ZDA, in Peru. Svoja potovanja rad združi z informacijami in izkušnjami iz Srca, Skrivnih šolah ter ponovni povezavi z Zemljo-Nebom-Srcem.


(Lu Ka, dolina Monument, Arizona, ZDA - 2017)

Sporočilo od LuKe:
»Z vsem svojim Srcem in Dušo želim deliti to starodavno znanje s tistimi, ki si želijo živeti v Ljubezni in Harmoniji. Mali Prostor v Srcu je kraj, kjer je vsebovana vsa kreacija Vesolja in kjer z vsem življenjem vsepovsod delimo Ljubezen in Mir. Ko smo v Srcu, se Ego umakne, naše življenje pa postane preprosto in čudovito.
Morda je prišel čas, da se tega spomnite tudi vi.«

Lu Ka