Prijava na E-novice
Domov

Dejavnosti

DELAVNICA PREBUJANJE RAZSVETLJENEGA SRCA

Namen delavnice “Prebujanje razsvetljenega srca” je spomniti se, kdo v resnici smo. Način življenja tega časa ni normalen. Vsaj za večino našega Vesolja ni. Po vsaki inkarnaciji na tem planetu namreč pozabimo, kdo smo, od kje smo prišli in zakaj smo tukaj. Zato je tudi veliko duš, ki se inkarnirajo na Zemlji zelo povezanih z zgodovino starih civilizacij Atlantide, Lemurije in drugih. Po padcu zavesti pred 13.000 leti na Atlantidi, je postalo jasno, da bo človeštvo in s tem celotna Zemlja potrebovalo še cel cikel, da bo morda znova pripravljeno za prehod na naslednjo stopnjo zavesti. Takrat, po Atlantidi, smo pozabili, kdo smo.

 

DELAVNICA SHAMANIC HEART HEALING - Srčni Šamanizem

Pri „Shamanic Heart Healing“-u (Šamansko zdravljenje s srcem) se boste spomnili, da imate skritega šamanskega zdravilca v sebi.

To je delavnica, ki je sestavljena iz TREH sklopov, ki se med seboj dopolnjujejo in se stopnjujejo.

Na delavnici se povežete s starodavno modrostjo šamanov z močjo vašega svetega prostora v srcu preko današnje točke razumevanja.
 

 

ŠAMANSKI OBREDI - Srčni Šamanizem

„Uporaba svojih starodavnih Šamanskih Moči iz Svetega prostora v Srcu.“

Šamanizem iz Srca, uporablja dva pristopa. Prvi se izvaja s podporo Duhovnih Vodnikov, drugi pa v povezavi z višjim vodstvom. Takrat Šaman in Višji Jaz postaneta eno.

 
   

IZDELKI VIŠJA VIBRACIJA


Kar vidimo, se nam vtisne v podzavest, Tudi če nam pravi pomen simbola ni znan. Simboli v sebi nosijo starodavne aktivacijske kode. Ko simbol opazujemo, nam ta s svojo prisotnostjo lahko aktivira sprožilce in sporočila, ki so skrita v nas samih. Ljudem in prostoru okoli sebe nudijo močno energijsko podporo.

Delo z izdelki je intuitivno, iz srca. Naši izdelki ne nastajajo serijsko. Vsakemu posvetimo posebno pozornost in ljubezen. Nastajajo v umirjenem, posvečenem prostoru in sproščenem vzdušju.

   
 

HARWITUM SLOVENIJA

HARWITUM je mednarodno gibanje, ki je nastalo iz želje številnih posameznikov, ki so pripravljeni sodelovati pri prebujanju zavesti našega planeta.

Harwitum je val, ki vzpostavlja ponovno povezavo med človeštvom in Zemljo - kot celoto. Vsi smo del načrta, vsi smo del mreže.