Prijava na E-novice

Dejavnosti

Delavnica AWAKENING THE ILLUMINATED HEART®- Prebujanje Razsvetljenega Srca

Namen delavnice “Prebujanje razsvetljenega srca” je spomniti se, kdo v resnici smo. Način življenja tega časa ni normalen. Vsaj za večino našega Vesolja ni. Po vsaki inkarnaciji na tem planetu namreč pozabimo, kdo smo, od kje smo prišli in zakaj smo tukaj. Zato je tudi veliko duš, ki se inkarnirajo na Zemlji zelo povezanih z zgodovino starih civilizacij Atlantide, Lemurije in drugih. Po padcu zavesti pred 13.000 leti na Atlantidi, je postalo jasno, da bo človeštvo in s tem celotna Zemlja potrebovalo še cel cikel, da bo morda znova pripravljeno za prehod na naslednjo stopnjo zavesti. Takrat, po Atlantidi, smo pozabili, kdo smo.

 

Delavnica SHAMANIC HEART HEALING® - Srčni Šamanizem

Na delavnici "Srčni Šamanizem" se boste spomnili, da imate skritega šamanskega zdravilca v sebi.

To je delavnica, ki je sestavljena iz PETIH sklopov, ki se med seboj dopolnjujejo in se stopnjujejo.

Na delavnici se povežete s starodavno modrostjo šamanov z močjo vašega svetega prostora v srcu preko današnje točke razumevanja.
 

 

Delavnica SACRED GEOMETRY of THE HEART™ - Sveta Geometrija Srca

Sveta Geometrija ni odgovor na vprašanja o obstoju, temveč nudi ključ do teh odgovorov. Predstavlja prvotni načrt ali matrico, na podlagi katere vse komunicira med seboj. Gre za stvarjenje vsega, kar je in vsega, kar ni. Prek svete geometrije smo vsi povezani v enotno zavest.

 

ŠAMANSKI OBREDI - Srčni Šamanizem

Srčni Šamanizem - Uporaba svojih Moči iz Svetega prostora v Srcu.

Srčni Šamanizem uporablja dva različna pristopa k Šamanskim obredom. Pri prvem Šaman izvaja obrede s podporo sočutnih Duhov, pri drugem pa navodila za izvajanje obredov prihajajo skozi Šamana in preko njegove povezave z Duhom. Šaman in njegov Višji Jaz takrat postaneta Eno