Prijava na E-novice
Domov

Dejavnosti

DELAVNICA PREBUJANJE RAZSVETLJENEGA SRCA - Awakening of The Illuminated Heart®

Namen delavnice “Prebujanje razsvetljenega srca” je spomniti se, kdo v resnici smo. Način življenja tega časa ni normalen. Vsaj za večino našega Vesolja ni. Po vsaki inkarnaciji na tem planetu namreč pozabimo, kdo smo, od kje smo prišli in zakaj smo tukaj. Zato je tudi veliko duš, ki se inkarnirajo na Zemlji zelo povezanih z zgodovino starih civilizacij Atlantide, Lemurije in drugih. Po padcu zavesti pred 13.000 leti na Atlantidi, je postalo jasno, da bo človeštvo in s tem celotna Zemlja potrebovalo še cel cikel, da bo morda znova pripravljeno za prehod na naslednjo stopnjo zavesti. Takrat, po Atlantidi, smo pozabili, kdo smo.

 

DELAVNICA SRČNI ŠAMANIZEM - Shamanic Heart Healing®

Pri „Shamanic Heart Healing“-u (Šamansko zdravljenje s srcem) se boste spomnili, da imate skritega šamanskega zdravilca v sebi.

To je delavnica, ki je sestavljena iz TREH sklopov, ki se med seboj dopolnjujejo in se stopnjujejo.

Na delavnici se povežete s starodavno modrostjo šamanov z močjo vašega svetega prostora v srcu preko današnje točke razumevanja.
 

 

ŠAMANSKI OBREDI - Srčni Šamanizem

Srčni Šamanizem - Uporaba svojih Moči iz Svetega prostora v Srcu.

Srčni Šamanizem uporablja dva različna pristopa k Šamanskim obredom. Pri prvem Šaman izvaja obrede s podporo sočutnih Duhov, pri drugem pa navodila za izvajanje obredov prihajajo skozi Šamana in preko njegove povezave z Duhom. Šaman in njegov Višji Jaz takrat postaneta Eno