Prijava na E-novice

ŠATULJA ali SVEČNIK - OM

Vse je vibracija. Vse je geometrija. Vse je valovanje. Vse se vrti. Vse je zvok. In najbolj primaren, prazvok, je zvok OM. Petje mantre OM nas zdravi in vrača k našemu praizvoru. Namaste.

Prispevek: 20 EUR + poštnina
NAROČILO
Dobava:

Svečnik za čajno lučko s simbolom OM. V temi je simbol lepo viden na stenah okoli svečnika. Brez svečke je tudi priročna in dekorativna šatulja, v katero boste shranili vse pomembne drobnarije. Svečka ni priložena.

Za prijeten ambient v prostoru.

Simbol OM (tudi aum), predstavlja temeljni prazvok vesolja, najsvetejši glas, vibracijo, ki napolnjuje vse, kar je, bo in je bilo. V hinduizmu predstavlja trojstvo najvišjih bogov - Višnuja, Šive in Brahme. Kot sveti simbol predstavlja božansko, vseobsegajočo zavest.

Mantra OM je kraljica vseh manter. Vsaka mantra se začne in konča z mantro OM. Izkustvo pomena OM avtomatično vodi k polnemu razumevanju vseh drugih manter. Je največja in univerzalna mantra in jo lahko uporabljamo za vse namembnosti. Vse ostale mantre so omejene in služijo specifičnim namenom ali specifičnim ljudem. Ko izkusite OM imate možnost, da razumete specifične mantre. To je zvok, ki so ga odkrili stari rishiji v stanju najgloblje meditacije.

Šatulja je izdelana iz lesa in je ročno pobarvana z ljubeznijo. :)

Dimenzija: 11x11 cm

Prosimo, kontaktirajte nas, da vam sporočimo katere barve imamo trenutno na zalogi.


Material: les/MDF, ročno pobarvano, barve na vodni osnovi.

Naročilo

Naročilo ali povpraševanje za izdelek ŠATULJA ali SVEČNIK - OM lahko oddate na:
info@visja-vibracija.si ali preko kontaktnega obrazca: