Prijava na E-novice

Koloidno zlato "I AM"

Koloidno zlato v MIRON stekleničkah in pršilkah. Na voljo 100 ali 200 ml.

Prispevek: 20 - 30 EUR + Stroški pošiljanja in manipulacije
NAROČILO
Dobava:

 

KAJ JE KOLOIDNO ZLATO?

Koloidno zlato, znano tudi kot nano zlato, je koloidna raztopina zlatih delcev v koncentraciji do 1 ppm (1 delec zlata na milijon delcev vode), ki nastane tako, da šibak enosmerni tok potuje skozi elektrolit (destilirana voda, čistoče 0,00 ppm) z zlatima elektrodama. Tekočina je intenzivne rdeče barve, kadar so delci manjši od 100 nm ali temno rumene, kadar so delci večji. Nano delci so različnih oblik, najpogostejše so krogle, kocke, valji in stožci.


Uporaba koloidnega zlata je iz pravnih vidikov le v raziskovalne namene.

Dodatni opisi uporabe koloidnega srebra preko drugih spletnih strani:

OPIS UPORABE

SHRANJEVANJE KOLOIDNEGA ZLATA

Koloidno zlato je potrebno hraniti v stekleni posodi, stran od električnih naprav (najmanj 1m). Čeprav se steklo lahko razbije, je edini primeren material za hranjenje. Koloidno zlato v  plastični embalaži ni primerno, ker je čas uporabe pri tem minimalen oziroma se koloidno zlato začne izločati iz suspenzije. Ne shranjujte ga v zamrzovalniku ali hladilniku, ker ima električna napetost naprave, oziroma njeno magnetno polje, enak učinek kot plastična embalaža.
ROŽA ŽIVLJENJA

Nekoč so vsi na Zemlji vedeli, kaj pomeni ta simbol. Naše vesolje je matrica Rože življenja. Nas zdravi, dviguje v vibraciji, odpira poti v višje stanje zavesti. Intuitivno vsi vemo, da je ta simbol del nas. Zato nas tudi tako privlači.

Roža življenja je simbol svete geometrije, ki vsebuje zametke vesolja. Najdemo ga v mnogih starih kulturah in verstvih. Ena starejših najdb rože življenja je v Ozirisovem templju v Egiptu. Po besedah Drunvala Melchizedeka pa obstaja še starejša najdba rože življenja v beli piramidi v Tibetu. Roža življenja ima globok duhovni pomen in vsebuje vzorce stvarjenja sveta, ki izhaja iz Velike Praznine.

Če imate ta simbol na steklenici z vodo ali  če nosite ta simbol na sebi (naše telo je večinoma voda) se voda vrača v prastanje, ko je bila živa, povezana z virom, s kolektivno zavestjo. Voda dobi nov, svež okus. Lahko jo za enkaj ur pustimo v MIRON steklenici tudi na soncu in jo pijemo še toplo ali ohlajeno.

Kar imamo napisano na steklenici, na kozarcu se programira v vodo. Voda ve o nas več, kot mi vemo o njej. In nase prevzema vibracijo simbola in besede.

I AM

Najmočnejša invokacija JAZ SEM. Vsakdo, ki prebere te besede se poveže z Ljubeznijo najvišje Prisotnosti in se poveže z Mojstrsko Lučjo v Sebi. Karkoli postavimo za besedo JAZ SEM, to avtomatsko postanemo. JAZ SEM ali I AM je aktivacijska invokacija naše najvišje zavesti.

* Simboli na naših steklenicah, kozarcih in stekleničkah MIRON so na steklo žgani pri 500°C, kar zagotavlja, da se simboli in napis, niti ob dolgotrajni in vsakodnevni uporabi, ne bodo obrabili. Lahko se jih pere tudi v pomivalnem stroju.


 

Koloidno Zlato I AM je na voljo v dveh količinah (100 ml in 200 ml), v treh različnih stekleničkah:

Iz leve proti desni:

- Koloidno zlato I AM v steklenički MIRON - 100 ml s pršilko (Cena: 20 EUR)

- Koloidno zlato I AM v steklenički MIRON - 200 ml (Cena: 30 EUR)

- Koloidno zlato I AM v steklenički MIRON - 200 ml s pršilko (Cena: 30 EUR)

Ko porabite koloidno zlato, lahko stekleničko uporabite za kaj drugega (različna olja in oljne mešanice, hidrolate, vodo, itd..)

Več o MIRON vijoličnem steklu si preberite tukaj:

MIRON vijolično steklo - kaj je in kako deluje?

Uporaba koloidnega zlata je iz pravnih vidikov le v raziskovalne namene.

Dodatni opisi uporabe koloidnega srebra preko drugih spletnih strani:

OPIS UPORABE


OPOZORILO
Vrhunska koloidna raztopina najvišje kvalitete je narejena po zadnji sodobni tehnologiji.
Voda, s katero je narejena raztopina, je najčistejša destilirana voda lekarniške kvalitete, tretirana z ljubeznijo in hvaležnostjo. Vsi koloidi so sveži in imajo označen datum izdelave in polnjenja.

Koloidno srebro in zlato sta registrirana kot tehnična raztopina in ne zdravilo, zato nista nadomestilo za zdravniško diagnosticiranje oz. zdravljenje.

Zgornje besedilo so le informacije o možnih oblikah samopomoči. Če boste ravnali po njih, ne da bi se prej posvetovali z zdravnikom, sami prevzemate odgovornost za svoje zdravje.


 

Naročilo

Naročilo ali povpraševanje za izdelek Koloidno zlato "I AM" lahko oddate na:
info@visja-vibracija.si ali preko kontaktnega obrazca: