Prijava na E-novice

Koloidno srebro "I AM"

Koloidno srebro v MIRON stekleničkah in pršilkah. Na voljo 100 ali 200 ml.

Prispevek: 15 - 20 EUR + Stroški pošiljanja in manipulacije
NAROČILO
Dobava:

 

KAJ JE KOLOIDNO SREBRO?

Koloidno srebro je koloidna raztopina srebra v koncentraciji 20-25 ppm (25 delcev srebra na milijon delcev vode), ki nastane tako, da šibak enosmerni tok potuje skozi elektrolit (destilirana voda) s srebrnima elektrodama. Koloidni delci srebra čistoče 99,99% in premera 0,0001 mikrona so razpršeni v deionizirani vodi. Gre torej za tekočino, v kateri so delčki srebra zelo majhne velikosti pozitivno nabiti in se med seboj odbijajo. Delčki srebra tako ostanejo kljub gravitaciji v tekočini enakomerno razporejeni in se ne posedejo na dno. Manjši so delci srebra, bolj je koloidno srebro dokazano učinkovito. Najboljše koloidno srebro je narejeno na molekularni ravni.

Uporaba koloidnega srebra je iz pravnih vidikov le v raziskovalne namene.

Dodatni opisi uporabe koloidnega srebra preko drugih spletnih strani:

OPIS UPORABE


SHRANJEVANJE KOLOIDNEGA SREBRA

Koloidno srebro je potrebno hraniti v stekleni posodi stran od električnih naprav (najmanj 1m). Čeprav se steklo lahko razbije, je edini primeren material za hranjenje. Koloidno srebro v plastični embalaži ni primerno, ker je čas uporabe pri tem minimalen, koloidno srebro se  začne izločati iz suspenzije. Ne shranjujte koloidnega srebra v zamrzovalniku ali hladilniku, ker ima električna napetost  naprave, oziroma njeno magnetno polje, enak učinek na koloidno srebro kot plastična embalaža.


 


ROŽA ŽIVLJENJA

Nekoč so vsi na Zemlji vedeli, kaj pomeni ta simbol. Naše vesolje je matrica Rože življenja. Nas zdravi, dviguje v vibraciji, odpira poti v višje stanje zavesti. Intuitivno vsi vemo, da je ta simbol del nas. Zato nas tudi tako privlači.

Roža življenja je simbol svete geometrije, ki vsebuje zametke vesolja. Najdemo ga v mnogih starih kulturah in verstvih. Ena starejših najdb rože življenja je v Ozirisovem templju v Egiptu. Po besedah Drunvala Melchizedeka pa obstaja še starejša najdba rože življenja v beli piramidi v Tibetu. Roža življenja ima globok duhovni pomen in vsebuje vzorce stvarjenja sveta, ki izhaja iz Velike Praznine.

Če imate ta simbol na steklenici z vodo ali  če nosite ta simbol na sebi (naše telo je večinoma voda) se voda vrača v prastanje, ko je bila živa, povezana z virom, s kolektivno zavestjo. Voda dobi nov, svež okus. Lahko jo za enkaj ur pustimo v MIRON steklenici tudi na soncu in jo pijemo še toplo ali ohlajeno.

Kar imamo napisano na steklenici, na kozarcu se programira v vodo. Voda ve o nas več, kot mi vemo o njej. In nase prevzema vibracijo simbola in besede.

I AM

Najmočnejša invokacija JAZ SEM. Vsakdo, ki prebere te besede se poveže z Ljubeznijo najvišje Prisotnosti in se poveže z Mojstrsko Lučjo v Sebi. Karkoli postavimo za besedo JAZ SEM, to avtomatsko postanemo. JAZ SEM ali I AM je aktivacijska invokacija naše najvišje zavesti.

* Simboli na naših steklenicah, kozarcih in stekleničkah MIRON so na steklo žgani pri 500°C, kar zagotavlja, da se simboli in napis, niti ob dolgotrajni in vsakodnevni uporabi, ne bodo obrabili. Lahko se jih pere tudi v pomivalnem stroju.


 

Koloidno Srebro I AM je na voljo v dveh količinah (100 ml in 200 ml), v treh različnih stekleničkah:

Iz leve proti desni:

- Koloidno srebro I AM v steklenički MIRON - 100 ml s pršilko (Cena: 15 EUR)

- Koloidno srebro I AM v steklenički MIRON - 200 ml (Cena: 20 EUR)

- Koloidno srebro I AM v steklenički MIRON - 200 ml s pršilko (Cena: 20 EUR)

Ko porabite koloidno srebro, lahko stekleničko uporabite za kaj drugega (različna olja in oljne mešanice, hidrolate, vodo, itd..)

Več o MIRON vijoličnem steklu si preberite tukaj:

MIRON vijolično steklo - kaj je in kako deluje?

Uporaba koloidnega srebra je iz pravnih vidikov le v raziskovalne namene.

Dodatni opisi uporabe koloidnega srebra preko drugih spletnih strani:

OPIS UPORABE

 


OPOZORILO
Vrhunska koloidna raztopina najvišje kvalitete je narejena po zadnji sodobni tehnologiji.
Voda, s katero je narejena raztopina, je najčistejša destilirana voda lekarniške kvalitete, tretirana z ljubeznijo in hvaležnostjo. Vsi koloidi so sveži in imajo označen datum izdelave in polnjenja.

Koloidno srebro in zlato sta registrirana kot tehnična raztopina in ne zdravilo, zato nista nadomestilo za zdravniško diagnosticiranje oz. zdravljenje.

Zgornje besedilo so le informacije o možnih oblikah samopomoči. Če boste ravnali po njih, ne da bi se prej posvetovali z zdravnikom, sami prevzemate odgovornost za svoje zdravje.


Naročilo

Naročilo ali povpraševanje za izdelek Koloidno srebro "I AM" lahko oddate na:
info@visja-vibracija.si ali preko kontaktnega obrazca: