Prijava na E-novice
DomovIzdelkiObeski

Obesek SRI YANTRA

Naj bi bila močneja od piramide. Kraljica vseh Yanter, močan simbol sreče, zdravja in bogastva. Telesu vrača energijo in ga uravnovesi.

Prispevek: 8 EUR + poštnina
NAROČILO
Dobava: 3-7 dni

Sri yantra je ena najbolj priljubljenih in znanih yanter. Njena imena so tudi Shri yantra, Yantra kozmosa, Yantra kreacije ali celo Sri yantra mandala. Je tudi "mati yanter", saj vse ostale yantre izhahajo prav iz nje.

Sri yantra naj bi predstavljala vizualno podobo mantre OM, ki po hindujski tradiciji prvobitni zvok božanske kreacije.
Predstavlja popolno dopolnjevanje ženske (yin) ter moške (yang) energije. Je simbol božanstva, izražen v geometrijski obliki. Sestavljena je iz devetih trikotnikov, od katerih je pet trikotnikov obrnjenih navzgor in štirje obrnjeni navzdol.

Sri jantra je eden najstarejših simbolov. Je simbol sreče, bogastva in zdravja. Znanstveniki iz različnih raziskovalnih področjih so zadnje čase pokazali veliko zanimanje zanjo. Priznani ameriški doktor fizike Patrick Flanagan jo imenuje “kralj močnih diagramov”.

Energijski učinek sri jantre je kar 70 krat močnejši od učinka piramidne konstrukcije. To pomeni, da ima 3 centimetrska sri jantra večji energijski učinek od 2 metrske piramide. Njena izjemna moč pa je odvisna od natančne geometrije. Ta zapletena geometrija, ki je ključ do delovanja jantre  pa ima tudi zanimiv matematični pomen. V jantri ne najdemo samo zlatega reza, temveč tudi vzporednice z geometrijsko strukturo vodikovega atoma in razmerja njegovih črt žarčenja….

Trenutno na zalogi v naslednjih barvah:

- modra

- vijolična

Material: brezov les, ročno pobarvano, barve na vodni osnovi.

Dimenzija: cca. 4 cm


Plačilo izdelkov
- plačilo na TRR ali paypal

Stroški poštnine
Naročila 3,00-12,00 EUR, poštnina 1,5 EUR
Naročila 12,01-22,00 EUR, poštnina 4 EUR
Naročila 22,01-77,00 EUR, poštnina 6 EUR
Naročila 77,01-100,00 EUR, poštnina 8 EUR
Nad 100,01 EUR - poštnina gratis

Naročilo

Naročilo ali povpraševanje za izdelek Obesek SRI YANTRA lahko oddate na:
info@visja-vibracija.si ali preko kontaktnega obrazca: