Prijava na E-novice

Kvantno olje FLOWER OF SUNLIGHT - by Drunvalo Melchizedek

Olje, ustvarjeno z uporabo vrhunskih hladno stiskanih organskih eteričnih olj in najmočnejših kvantnih infuzij, ki so na voljo, je resnično edinstven izdelek.

Prispevek: 88 EUR + Stroški pošiljanja in manipulacije
NAROČILO
Dobava:

FLOWER OF SUNLIGHT - neverjetna generacija izdelkov Quantum Technology, ki uporablja specifičen spekter solarnih frekvenc, za katere je bilo ugotovljeno, da imajo veliko število globokih in blagodejnih učinkov na vsa telesa. Obeski in olja nam pomagajo usklajevati celično komunikacijo telesa, obnavljati vitalno energijo in povečati učinkovitost, hkrati pa nam pomagajo ohranjati pravilno energijsko ravnovesje.

Tehnologijo je v sodelovanju s strokovnjaki razvil Drunvalo Melchizedek.

Olje je ustvarjeno z uporabo vrhunskih hladno stiskanih organskih eteričnih olj in najmočnejših kvantnih infuzij, ki so na voljo. Gre za resnično edinstven izdelek.

Pakirano v visokokakovostni švicarski roll-on steklenički Miron Violet Glass. Vsebuje tudi majhno kvarčno kristalno kroglico, za mešanje.

10 ml

Uporaba in učinki:

Pred uporabo stekleničko dobro pretresite. Potrebna je le majhna količina uporabljenega olja.

Olje nanašajte na golo kožo dlani (čakre) in / ali na obe zapestji. Ali srčno čakro. Lahko se odločite tudi za boleče površine.  Ne nanašajte neposredno na odprto rano.

S preizkušanjem boste sami ugotovili, kako olje deluje na vas. Če vam npr. da veliko energije, se izogibajte njegovi rabi do pet ur pred željenim spanjem. Na nekatere ljudi pa olje deluje pomirjujoče in jim pomaga zaspati.

Uporabite olje pred vadbo, mediacijo ali kadarkoli občutite potrebo po energiji, jasnosti ali ravnovesju.

Olje lahko uporabite vsakih pet ur. Bodite pozorni na svoje telo in kaj potrebuje. Učinki olja bodo trajali do pet ur, vendar energijsko veliko dlje (okrog 45 ur).
 

Mišični test:

Ta vaja je zelo pomembna, da bi uporabniki lahko razumeli nenavadno naravo tega olja.

Za vajo potrebujete pomočnika.

Stojte z nogami rahlo narazen, da boste stabilni. Dvignite eno roko v stran (odročenje). Roka naj bo stegnjena. Vaš pomočnik naj potisne vašo stegnjeno roko navzdol, vi pa se temu uprite. To pomeni, da ne dovolite, da bi se vaša stegnjena roka premaknila navzdol.

Zdaj olje nanesite na golo kožo dlani (čakre) in / ali na obe zapestji. Počakajte dve minuti.

S svojim partnerjem ponovite enak preskus mišic z še večjo silo.
Ocenite razliko v svoji moči in ravnovesju.

Sestavine:

Organsko eterično olje sladkega mandlja, organsko eterično olje sandalovine, organsko eterično olje vrtnice, organsko eterično olje kadilne bosvelije, organsko eterično olje mirte, Flower of Sunlight kvantna infuzija.

Opozorila:

Hraniti izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo. Če ste noseči ali imate srčno bolezen, se posvetujte z zdravnikom pred uporabo. Ni priporočljivo za posameznike s srčnimi spodbujevalniki. Ta izdelek lahko znatno poveča skupno raven energije in izboljša meditacijo.

Naročilo

Naročilo ali povpraševanje za izdelek Kvantno olje FLOWER OF SUNLIGHT - by Drunvalo Melchizedek lahko oddate na:
info@visja-vibracija.si ali preko kontaktnega obrazca: