Prijava na E-novice

Orgoniti

Orgonski generatorji v obliki piramide s simboli Svete Geometrije.

Prispevek: 99 EUR + Stroški pošiljanja in manipulacije
NAROČILO
Dobava:

Vsak od njih je drugačen, saj vsebuje različno kombinacijo enega od simbolov Svete Geometrije na vrhu kristala (Roža Življenja ali Metatronova kocka), enega od simbolov Svete Geometrije na dnu orgonita in dveh različnih mikrokristalov (Malahit - zelena barv ali Lapis Lazuli - modra barva) na vrhu ostružkov. Ostala sestava je enaka.

KAJ JE ORGON?

Je življenska energija, imenovana tudi prana, chi, ki, eter ... Poznamo mrtvi orgon (DOR - dead orgone) ali elektro-smog in pozitivni orgon (POR).

KAJ JE ORGONIT?

Odkritje orgonskega generatorja pripisujejo zakoncema Croft, ki sta s sinergijo smole, kovinskih ostružkov in določenih kristalov uspela narediti napravo. Ta se danes imenuje ORGONIT in ima sposobnost zbiranja in pretvorbe škodljivega DOR v POR (pozitivno orgonsko energijo). Orgonit vsebuje kristale, kateri imajo značilnost vpijanja in emitiranja energije.

Pri naročilu v opombah navedite številko orgonita, ki je razvidna na zgornjih slikah.

Če bi želeli še kakšno dodatno sliko orgonita, "ki vas je poklical", nam to lahko sporočite v opombah naročilnice. Tako vam bomo ob predračunu, za vašo lažjo odločitev, poslali še sliko.

 

Naročilo

Naročilo ali povpraševanje za izdelek Orgoniti lahko oddate na:
info@visja-vibracija.si ali preko kontaktnega obrazca: