Prijava na E-novice
DomovIzdelkiMagneti

OM

Postavite ga na hladilnik ali tja, kjer se pogosto zadržujete. Ali pa na poličko s knjigami. Na vas spominja, da smo vsi vibracija in da je vesolje nastalo z zvokom Om.

Prispevek: 9 EUR + poštnina
NAROČILO
Dobava:

Simbol OM (tudi aum), predstavlja temeljni prazvok vesolja, najsvetejši glas, vibracijo, ki napolnjuje vse, kar je, bo in je bilo. V hinduizmu predstavlja trojstvo najvišjih bogov - Višnuja, Šive in Brahme. Kot sveti simbol predstavlja božansko, vseobsegajočo zavest.

Mantra OM je kraljica vseh manter. Vsaka mantra se začne in konča z mantro OM. Izkustvo pomena OM avtomatično vodi k polnemu razumevanju vseh drugih manter. Je največja in univerzalna mantra in jo lahko uporabljamo za vse namembnosti. Vse ostale mantre so omejene in služijo specifičnim namenom ali specifičnim ljudem. Ko izkusite OM imate možnost, da razumete specifične mantre. To je zvok, ki so ga odkrili stari rishiji v stanju najgloblje meditacije. Stalna in intenzivno zavedanje mantre OM lahko spremeni aspiranta in ga pelje v isto stanje v katerem so rishiji odkrili OM.

Dimenzija: 10 cm (širina)

Na zadnji strani je magnet. V kolikor bi želeli artikel brez magneta in z obešalom za na steno, to napišite na naročilo.

Prosimo, kontaktirajte nas, da vam sporočimo, katere barve imamo trenutno na zalogi.


Naročite lahko tudi OM nepobarvan, v NATUR izvedbi.

Naročilo

Naročilo ali povpraševanje za izdelek OM lahko oddate na:
info@visja-vibracija.si ali 031 870 964 ali preko kontaktnega obrazca: