Prijava na E-novice

Šungitna piramida - polirana

Polirana piramida iz ŠUNGITA velikosti 5×5 in 10x10 cm za zaščito prostora pred škodljivimi sevanji iz okolja.

Prispevek: 35 - 70 EUR + stroški pošiljanja in manipulacije
NAROČILO
Dobava:

Polirane piramide iz ŠUNGITA velikosti 5×5 cm in 10x10 cm se uporablja za zaščito prostora (premer delovanja piramide 5x5 cm  je okoli 6 metrov, piramide 10x10 cm pa okoli 24 metrov), v katerega je Šungitna piramida postavljena, pred škodljivimi elektromagnetnimi sevanji.

ŠUNGIT je več kot dve milijardi let stara kamnina, ki jo na našem planetu najdemo samo v Kareliji, ruski pokrajini. ŠUNGITNA piramida nas ščiti pred škodljivimi zemeljskimi sevanji, ki nastanejo zaradi premikov v zemeljski skorji, zaradi podzemnih voda, nahajališč različnih mineralov v naši bližini in drugih nepojasnjenih razlogov. Če smo vsak dan v območju škodljivih sevanj, le-ta oslabijo naš organizem. To lahko privede do bolezni, apatije, glavobola, slabosti. Ta sevanja tudi oslabijo naš imunski sistem, pojavi se neravnovesje in zbolevamo pogosteje. Raziskave potrjujejo, da škodljiva zemeljska sevanja povzročajo srčno žilne bolezni in do 60 odstotkov vseh rakavih obolenj.

Šungitna piramida ima sposobnost, da nas zaščiti tudi pred elektromagnetnimi sevanji elektronskih naprav, kot so TV, računalnik, mobilni telefon, mikrovalovna pečica, hladilnik, merilne naprave itd. Šungitno piramido je priporočljivo imeti na delovni mizi ali poleg računalnika. Zaradi svoje oblike in enkratnih lastnosti ustvarja močno zaščitno energetsko polje, velikost katerega je sorazmerna z velikostjo same piramide. Piramida tudi vpliva na izboljšanje vsesplošnega zdravja človeškega organizma - odstranjuje stres, blaži glavobol in nespečnost ter dviguje energijo - saj nas zaščiti pred povzročitelji teh stanj. Občasno, na vsake dva do tri tedna, se jo priporoča postaviti za kakšno uro ali raje dve na dopoldansko sonce. Tako se Šungitna piramida regenerira, energizira in očisti.

Naročilo

Naročilo ali povpraševanje za izdelek Šungitna piramida - polirana lahko oddate na:
info@visja-vibracija.si ali preko kontaktnega obrazca: