Prijava na E-novice

Šungitni obesek - poliran

Polirani obeski iz ŠUNGITA, z vrvico, za zaščito našega biopolja pred škodljivimi vplivi iz okolja.

Prispevek: 18 EUR + Stroški pošiljanja in manipulacije
NAROČILO
Dobava:

Po hujšem stresu in obdobju negativnih čustev si človekovo biopolje opomore že po 5–10 dneh nošenja Šungitnega obeska, kar je potrjeno s strani bioenergetikov.

Obstajajo številne metode zdravljenja na osnovi Šungita. V Sankt Peterburgu v Rusiji so zdravniki na Army Medical Collegeu dali narediti celo šungitno zdravilno sobo. Stene te sobe so obložene s Šungitnimi ploščami. Že po eni noči v tej Šungitni zdravilni sobi pacient s hujšimi kardiovaskularnimi težavami in mentalnimi težavami občuti izboljšanje. Zdravniki so ugotovili, da Šungit povzroči regeneracijo celic v telesu.

Vpliv Šungita na človeški organizem je izjemen saj zdravi, ščiti, pomlajuje, odstranjuje bolečino, nevtralizira škodljive energije. Prav tako blagodejno učinkuje na srčno žilni sistem, prebavni sistem, sistem obtočil, kožne bolezni, shizofrenijo, psihične bolezni. Uspešno se uporablja tudi za čiščenje krvi, limfe, žolčnika in drugih organov od težkih kovin in patogenih mikroorganizmov. Občasno, na vsake dva do tri tedna, se ga priporoča postaviti za kakšno uro ali raje dve na dopoldansko sonce. Tako se Šungitni obesek regenerira, energizira in očisti.

Naročilo

Naročilo ali povpraševanje za izdelek Šungitni obesek - poliran lahko oddate na:
info@visja-vibracija.si ali preko kontaktnega obrazca: