Prijava na E-novice

Kazalo - OM

Pisana knjižna kazala iz lipovega lesa z napisom: NAMASTE. I honour the Spirit in You which is also in Me. / NAMASTE. Spoštujem Dušo/Duha v Tebi, ki je tudi v Meni.

Prispevek: 3 EUR + poštnina
NAROČILO
Dobava:
Simbol OM (tudi aum), predstavlja temeljni prazvok vesolja, najsvetejši glas, vibracijo, ki napolnjuje vse, kar je, bo in je bilo. V hinduizmu predstavlja trojstvo najvišjih bogov - Višnuja, Šive in Brahme. Kot sveti simbol predstavlja božansko, vseobsegajočo zavest.

Mantra OM je kraljica vseh manter. Vsaka mantra se začne in konča z mantro OM. Izkustvo pomena OM avtomatično vodi k polnemu razumevanju vseh drugih manter. Je največja in univerzalna mantra in jo lahko uporabljamo za vse namembnosti. Vse ostale mantre so omejene in služijo specifičnim namenom ali specifičnim ljudem. Ko izkusite OM imate možnost, da razumete specifične mantre. To je zvok, ki so ga odkrili stari rishiji v stanju najgloblje meditacije. Stalna in intenzivno zavedanje mantre OM lahko spremeni aspiranta in ga pelje v isto stanje v katerem so rishiji odkrili OM. Potrebno je stalno zavedanje.

Napis:
"NAMASTE. I honour the Spirit in You which is also in Me."

(prevod: NAMASTE. Spoštujem Dušo/Duha v Tebi, ki je tudi v Meni.)

Prosimo, kontaktirajte nas, da vam sporočimo, katere barve imamo trenutno na zalogi.

Lahko naročite tudi NATUR - nepobarvano izvedbo.

Vsako knjižno kazalo je izdelano iz tankega a robustnega lipovega lesa in je ročno pobarvano v vibrantno barvo po vaši izbiri. Dobavljeno je v prozornem zavojčku.

Naša knjižna kazala so ravno dovolj majhna, da pašejo v vsako knjigo in ravno prav velika, da se jih opazi. Lahko so odlično darilo skupaj z zanimivo knjigo.

So ročno pobarvana, dimenzij 15x5 cm.


 

Naročilo

Naročilo ali povpraševanje za izdelek Kazalo - OM lahko oddate na:
info@visja-vibracija.si ali 031 870 964 ali preko kontaktnega obrazca: