Prijava na E-novice

Blazina Roža življenja

Spočijte si s čudovito blazino, polnjeno z ajdo in s simbolom Rože življenja.

Prispevek: 25 EUR + poštnina
NAROČILO
Dobava:

Roža življenja je simbol svete geometrije, ki vsebuje zametke vesolja. Najdemo ga v mnogih starih kulturah in verstvih. Ena starejših najdb rože življenja je v Ozirisovem templju v Egiptu. Po besedah Drunvala Melchizedeka pa obstaja še starejša najdba rože življenja v beli piramidi v Tibetu. Roža življenja ima globok duhovni pomen in vsebuje vzorce stvarjenja sveta, ki izhaja iz Velike Praznine.

Če meditirate na ta simbol, če nosite ta simbol na sebi ali če ga imate obešenega na steni, je znano, da prinaša močne zdraviteljske posledice.

Blagodejni spanec na piri ali ajdi

(članek Ekomagazin.si)

Vemo, da je dober in zdrav spanec, kakršen je mogoč samo v zdravem okolju, nujno potreben za ohranjanje dobre telesne in psihične kondicije.K takšnemu okolju sodijo tudi ortopedske blazine iz pirinih ali ajdovih luščin. Glede na izkušnje te ne pripomorejo le h globokemu spancu, marveč tudi k odpiranju zamašenih dihalnih poti. Blazine iz pirinih in ajdinih luščin odvajajo tudi odvečno telesno toploto in vpijajo znoj. Njihova prednost pa je predvsem ta, da učinkovito navtralizirajo negativna sevanja v bivalnih prostorih.

Manj znano je, da pirine luščine izboljšujejo odpornost proti prehladu, zmanjšujejo izlive krvi, kar je zlasti pomembno za ženske v meni, lajšajo težave pri putiki, izboljšujejo prekrvavitev nog, preprečujejo nastanek krčnih žil in blažijo utrujenost ter vrtoglavico.

Po drugi strani pa ajdove luščine lajšajo tegobe pri različnih obolenjih, kot so blokada vratnega dela hrbtenice in bolečine hrbta, glave, ramena, ugodno pa vplivajo tudi pri migreni, nespečnosti in bolezni oči in ušes.

Lastnosti blazin, polnjenih s pirinimi in ajdovimi luščinami, so odvisne tudi od njihove oblike. Glede na to in tudi od stopnje polnitve so primerne za številne položaje. Tako blazine za pravilno sedenje oziroma podporo životu ugodno vplivajo na preporečevanje bolečin glave, tilnika in ramen.

Blazine v obliki valjev uporabljamo za pretegovanje hrbtenice in kot masažni pripomoček. Trg nadalje ponuja masažne žimnice in žimnice za spanje, ki hkrati blažijo sevanje in preprečujejo preležanine.
Ortopedske blazine za udobno spanje so anatomsko dobro prilagodljive glavi in zatilju.

Vse vrste blazin s pirinimi in ajdovimi luščinamu pa lahko uporabljamo tudi kot ogrevalne blazine.

Pomembno je, da so vse blazine polnjene z biološko pridelanimi luščinami pire ali ajde. Še bolje je, če imajo zadrgo, da jih je mogoče dodatno ali na novo polniti.

 

Prosimo, kontaktirajte nas, da vam sporočimo, katere barve imamo trenutno na zalogi.


 

Naročilo

Naročilo ali povpraševanje za izdelek Blazina Roža življenja lahko oddate na:
info@visja-vibracija.si ali 031 870 964 ali preko kontaktnega obrazca: