Članki

Čiščenje kristalov

Najbolj pogosto vprašanje v naši trgovini ob kupovanju kristalov je kako kristale očistiti. Kristali so živa bitja, ki tako kot mi potrebujejo pozornost in nego. Zaradi svoje lastnosti, da zadržujejo energijski naboj vseh in vsega s čimer je kristal prišel v stik je izredno priporočljiva praksa nege kristalov, da jih čistimo. Poleg tega nam ta praksa omogoča, da so kristali bolj koristni za nas, saj jim s tem namenimo več časa, pozornosti in spoštovanja. Postopoma se tako uglasijo na našo energijo in nam posledično bolje služijo.

Zima je čas umirjanja, tišine in notranje prenove

Opazujem listje v naravi, ko pozimi visi resignirano visi na tankih vejah, kako se popolnoma preda svojemu navideznemu propadu. Kdor še ni videl drevesa, ki v pomladi zacveti, bi si mislil, da je drevo bolno oz. da je celo umrlo. Pa vendar, spomladi smo lahko priča kako drevo požene nove liste in se reinkarnira nazaj v življenje…

ŠAMANSKE TEHNIKE ZDRAVLJENJA: soul retrieval, ekstrakcija in depossession

Vsakdo, ki je preživel travmatično izkušnjo, je s šamanskega vidika lahko izgubil del duše. Ko pravimo duša, mislimo s tem duhovno esenco, ki je esencialnega pomena v našem celotnem življenju, kot ga opisujemo in razumemo v naši kulturi; to je od spočetja ali rojstva pa vse do smrti…

Skrivnostni svet nordijskih run

Ste že kdaj čutili, da se skrivnosti preteklosti lahko dotaknejo vaše sedanjosti? Nordijske rune, stara simbolika, ki izvira iz bogate skandinavske zgodovine, nosijo v sebi moč za odkrivanje notranjih potencialov, duhovnega razvoja in manifestacije.

Naroči se na e-novice

Prijavite se na naše tedenske in mesečne novice in ugodnosti

Kje nas najdete?

Naša fizična trgovina in razstava v Ljubljani sta odprti od PONEDELJKA do SOBOTE med 11-19h, ob nedeljah in praznikih prazniki zaprto. Prostore pa je možno najeti za dogodke kadarkoli.

prijavite se na naše tedenske in mesečne novice in ugodnosti

MOO SI