Kaj je Torus? Prva oblika (izvleček iz knjige Drunvala Melchizedeka)

Odlomek iz prihajajoče knjige v slovenskem jeziku: Starodavna skrivnost Rože življenja – Drunvalo Melchizedek

Torus, ki ga bomo tukaj imenovali cevni torus, ker je ta oblikovan kot notranja cev [slika 6-1], je edinstven v tem, da se lahko zloži vase in se obrne tako navznoter kot tudi navzven. Nobena druga oblika v vesolju ne more storiti tega ali česarkoli podobnega. Torus je prva oblika, ki izhaja iz dokončanega vzorca stvarjenja in je popolnoma edinstvena med vsemi oblikami, ki obstajajo.

Barvni cevni torus

 

Arthur Young je odkril, da je na tem geometrijskem telesu sedem področij, ki jih imenujemo sedembarvni zemljevid. Če vzamete v roke katerokoli matematično knjigo, ki govori o torusu, boste videli, da bo skoraj vsepovsod omenjen sedembarvni zemljevid. Na torusu obstaja sedem področij, ki so enakih velikosti, in se bodo natančno prilegale cevnemu torusu – tako, da ne bo ostalo nič nepokrito. Tudi na vzorcu stvarjenja je šest krogov, ki so postavljeni okoli osrednjega sedmega, in tako zavzamejo celotno površino. Ta geometrija je popolna in brez napak.

Oblika torusa je tista, ki ureja številne vidike našega življenja. Na primer, človeško srce ima sedem mišic, ki tvorijo torus, in črpa kri v sedmih področjih, prikazanih na zemljevidu torusa. Utelesili smo celotno znanje, ki obstaja. Torus se nahaja dobesedno okoli vsake življenjske oblike, okoli vseh atomov in okoli vseh kozmičnih teles, kot so planeti, zvezde, galaksije itd. Je najbolj primarna oblika v vsem obstoju.

“Na začetku je bila Beseda.” Verjamem, da bo čas nekoč razkril, da so skrivnosti jezika, zavesti, zvoka in besede skriti v torusu. Nekateri temu verjamemo že zdaj, a čas bo pokazal svoje.

V Višji Vibraciji bomo v letu 2021 izdali SLOVENSKI prevod knjige Starodavna skrivnost Rože življenja – Drunvalo Melchizedek. V tej knjigi boste našli veliko informacij o Sveti geometriji. Do takrat pa lahko najdete Drunvalove knjige pri nas v angleškem in hrvaškem jeziku.


 

V naši spletni trgovini imamo tudi nekaj izdelkov, ki predstavljajo TORUS, Kliknite tukaj za več.

Hvala, ker ste prebrali ta članek 🙂

Več vsebin

Naroči se na e-novice

Prijavite se na naše tedenske in mesečne novice in ugodnosti

Kje nas najdete?

Naša fizična trgovina in razstava v Ljubljani sta odprti od PONEDELJKA do SOBOTE med 11-19h, ob nedeljah in praznikih prazniki zaprto. Prostore pa je možno najeti za dogodke kadarkoli.

prijavite se na naše tedenske in mesečne novice in ugodnosti

MOO SI