25 citatov DRUNVALA MELCHIZEDEKA

“Dokler um in ego nadzorujeta manifestiranje, bodo v zunanjem svetu vedno težave, saj ego misli samo nase in živi v dualnosti. Ko pa je srce pod nadzorom, se vse vrne v ravnovesje, saj srce čuti in pozna samo enost življenja.”
Drunvalo Melchizedek

“Ko delujete v ljubezni, vaša notranjost ustvarja vašo zunanjost. Ko delujete v strahu, vaša zunanjost ustvarja vašo notranjost.”
Drunvalo Melchizedek

“Ko ste v srcu, vam ni treba storiti ničesar, da bi prinesli spremembe … Zgodilo se bo samodejno in z milostjo.”
Drunvalo Melchizedek

“Da bi dosegel svoje srce, kot so mi povedala vsa staroselska plemena, kar jih poznam, se moraš najprej spomniti svoje božanske matere… Tvoja mati je živa in zelo zavestna… Zemlja ni skala, ima ime in osebnost v tem vesolju. In verjemite mi, ona pozna vaše ime.”
Drunvalo Melchizedek

“Vse je celo, popolno in perfektno, kot je. Nič ni “narobe”. Vse je točno tako, kot bi moralo biti in ne temelji na mislih in logiki. Temelji na sanjah ter občutkih in čustvih.”
Drunvalo Melchizedek

“Ti si neverjeten božji otrok, ki sanja, da si človek na majhnem planetu sredi ničesar.”
Drunvalo Melchizedek

“Ne gre za to, kaj počneš, ampak za to, da si. Gre za stanje zavesti ali stanje zavedanja, da bivate tam, kjer prebivate v svojem srcu in se vse začne spreminjati, ne da bi dejansko storili ničesar.”
Drunvalo Melchizedek

“Resnično mislim, da morajo ljudje razumeti, da je tisto, kar v resnici misliš, čutiš in verjameš, tisto, kar boš ustvaril v svojem svetu.”
Drunvalo Melchizedek

“Ne pozabite, da mati Zemlja ve, kdo so ti ljudje, ki bodo postali eno srce. Resnično je najboljše reči temu en lotos. To mesto v srcu so vedno imenovali lotos. In ko boste našli pot do tja, bo mati Zemlja popolnoma poskrbela za vas in vas zaščitila ter vam zagotovila vse. Čeprav se zdi, da je vse zunaj noro, bo čudežno.”
Drunvalo Melchizedek

“Spomnite se srca. Obvladoval naj bi um. Tako naj bi se zgodilo. Obrnilo se je v drugo smer, ko smo padli iz stvarstva. To ni normalno in je povzročilo veliko težav. Kot lahko vidite, naš svet umira.”
Drunvalo Melchizedek

“Um ustvarja z mislimi in logiko, vidi pa s svetlobo. Srce ustvarja s čustvi in ​​občutki ter sanjami, vidi pa s temo.”
Drunvalo Melchizedek

“Prihajajo novi otroci. Družine jih ne razumejo. Iz vseh raziskav, ki jih ljudje izvajajo, je videti, da novi otroci že s svojo prisotnostjo zdravijo mamo in očeta. Morda bodo to storili sami, a vseeno moramo spremeniti to, kar se je zgodilo tukaj.”
Drunvalo Melchizedek

“Vse, kar je res treba storiti zdaj, je biti v sedanjem trenutku.”
Drunvalo Melchizedek

“Tako pravijo taoisti: način delovanja je biti.”
Drunvalo Melchizedek

“Zavedati se morate, da je galaksija organizirana in strukturirana in obstaja že milijarde let, da je življenje, ki je tam zunaj, ljubeče, da deluje skupaj, da nas vidijo kot otroke in delajo vse, kar lahko, da nam pomagajo.”
Drunvalo Melchizedek

“Elitna vlada ima naprave, ki lahko povzročijo potrese kjer koli na svetu, kar želijo. Pravkar sem bil v Rusiji in sem se pogovarjal z njihovimi znanstveniki. Sposobni so vzeti polje pridelkov, ki bi imelo čisto posebno obliko, in narediti dež ali sneg samo na tem delu polja, kjer je ta pridelek in nikjer drugje okoli njega. Do te mere lahko nadzorujejo vreme.”
Drunvalo Melchizedek

“Ko ljudje začnejo razumeti, da se zgodi vse, kar mislijo in čutijo, se začnejo stopnjevati nadnaravni pojavi, kar se zdaj dogaja.”
Drunvalo Melchizedek

“Če se postavimo zadaj in tisto, kar je pomembnejše, postavimo naprej, bomo vedeli, kaj storiti.”
Drunvalo Melchizedek

“Mati Zemlja spreminja svet. Zdaj ima nadzor, tako da nam ni treba storiti ničesar, ampak samo služiti. Če ona reče, naj nekaj naredimo, v redu, to storimo, in če ne, potem se lahko sprostimo. Tekmo smo zmagali, vse je skoraj na svojem mestu. Vse je v ravnovesju.”
Drunvalo Melchizedek

“Ko se začne vse rušiti, pravijo Indijanci plemena Taos, pojdite v svojo hišo in zagrnite zavese, da ne boste videli vse norosti, ki se dogaja, kar bi lahko povzročilo strah. In samo ostanite v svojem srcu in pustite, da mati Zemlja in vse energije, katerih intimni del ste, opravijo svoje delo in ostanite v zaupanju. Lahko je to reči, težje pa narediti. To je tako, kot ko zboliš za rakom ali kaj podobnega in ljudem rečejo, da bodo umrli, in potem postanejo resnično zaskrbljeni. Ampak mi smo nesmrtni. Vedno smo bili živi.”
Drunvalo Melchizedek

“Prepričan sem, da Izraelci in Pentagon ter vsi ves čas študirajo to biblijsko kodo, da bi videli, kaj prinaša prihodnost.”
Drunvalo Melchizedek

“Človeštvo se je odmaknilo od srca k logiki uma in njihovo prepričanje je le v kemiji, fiziki in matematiki. Znanost jim govori, da je vse to staro verovanje v obrede preprosto nesmiselno.”
Drunvalo Melchizedek

“Egipt je um Zemlje. Srce je pravzaprav v Mehiki, nekateri pravijo v Kolumbiji. Tahiti/Morea sedi na ženskem južnem polu Kristusove mreže in zato so tam izvedli jedrske poskuse. Območje znotraj cevnega torusa, ki se skozenj premika navzgor, vstopi v samo središče snopa Zemlje. Zato sem jo poimenoval maternica – gre naravnost v zasebni osebni vidik Zemlje. In detonirali so bombe, tik v tem središču.”
Drunvalo Melchizedek

“Stres izvira iz tega, da poskušate nekaj doseči, poskušate nekaj narediti, poskušate slediti svetovnim dogodkim, hitrosti sveta in poskušate doseči, da bi prinesli rezultate.”
Drunvalo Melchizedek

“Svetloba v srcu ima zanimiv pojav. Ko gledate na ta svet od tukaj, ima svetloba senco, ker svetloba prihaja iz določennega vira. Toda ista svetloba v srcu, ki sem jo jaz in drugi toliko časa opazoval, nima sence, ker se zdi, da svetloba prihaja od vsepovsod.”
Drunvalo Melchizedek

 

Knjige od Drunvala Melchizedeka lahko najdete pri nas.

 

 

Več vsebin

Naroči se na e-novice

Prijavite se na naše tedenske in mesečne novice in ugodnosti

Kje nas najdete?

Naša fizična trgovina in razstava v Ljubljani sta odprti od PONEDELJKA do SOBOTE med 11-19h, ob nedeljah in praznikih prazniki zaprto. Prostore pa je možno najeti za dogodke kadarkoli.

prijavite se na naše tedenske in mesečne novice in ugodnosti

MOO SI