Štirje duhovni zakoni – nič se ne zgodi brez razloga

Obstajajo štirje duhovni zakoni, ki pravijo, da se v življenju nič ne zgodi brez razloga. Od raziskovalca duhovne poti, iniciata, zahtevajo določeno stopnjo samozavedanja in širšega dojemanja vesolja.

Prvi zakon pravi:
“Vsaka oseba, ki jo srečaš, je prava oseba.”
To pomeni, da nihče ne pride v naše življenje po naključju, vsi ljudje okoli nas, ki so v stiku z nami, imajo določeno vlogo in namen, da bi nas preobrazili ali da bi nam pomagali v naši situaciji.

Drugi zakon pravi:
“Vse, kar se zgodi, se mora zgoditi.”
Nič, čisto nič od tega, kar se nam dogaja, ali se je zgodilo, ali se bo zgodilo, ne bi moglo biti drugače. Niti najbolj nepomembna podrobnost. Preprosto ne obstaja možnosti: “Če bi to naredil/a drugače … bi bilo drugače …” Ne, to kar se zgodi, je edina stvar, ki se lahko zgodi in se mora zgoditi, da se lahko naučimo lekcije in napredujemo. Vse, čisto vsaka situacija, ki se nam zgodi v življenju, je popolnoma popolna, tudi če se temu upiramo in tega nočemo sprejeti.

Tretji zakon pravi:
“Vsak trenutek, ko se nekaj začne, je pravi čas, da se nekaj začne.”
Vse se začne ob pravem času, ne prej ali slej. Ko smo pripravljeni na nekaj novega v našem življenju, se je to že pojavilo.

Četrti zakon pravi:
“Vse, kar se je končalo, se je moralo končati”
Tako preprosto je. Ko se nekaj konča v našem življenju, služi našemu razvoju. Zato je bolje, da se prepustimo in gremo naprej, obdarjeni z izkušnjami, ki smo jih pridobili.

Mislim, da ni naključje, da to berete tukaj. Če vas to besedilo danes sreča, je to zato, ker izpolnjujete pogoje in razumete, da nobena kaplja dežja nikjer na svetu ne pade na napačno mesto.

Ljubi z vsem svojim bitjem,
Hvala, ker ste prebrali ta članek,
Višja Vibracija

Več vsebin

Naroči se na e-novice

Prijavite se na naše tedenske in mesečne novice in ugodnosti

Kje nas najdete?

Naša fizična trgovina in razstava v Ljubljani sta odprti od PONEDELJKA do SOBOTE med 11-19h, ob nedeljah in praznikih prazniki zaprto. Prostore pa je možno najeti za dogodke kadarkoli.

prijavite se na naše tedenske in mesečne novice in ugodnosti

MOO SI