Zaupanje v Vesolje, da bo vse priskrbljeno – TRETJI DEL

Odlomek iz knjige STARODAVNA SKRIVNOST ROŽE ŽIVLJENJA, 2. del, (izzid 2023)

… Ko je čez čas tudi ta denar začenjal usihati, je njena vera ponovno oslabela. Tokrat nama je ostalo približno 12 dolarjev in njeno zaupanje se je zmanjševalo. Ni se nehala pritoževati, nameravala je zapustiti mene in najino družino ter se vrniti v ZDA. Ure so tekle, sonce je zašlo in ona se je še naprej pritoževala. Po dolgem in stresnem dnevu, ko sva se prepirala o denarju in veri v Boga, sva šla spat. Potem pa je sredi noči znova potrkalo na vrata.

Tokrat je bil moj drugi prijatelj, ki sem ga poznal od mojih začetnih dni na Berkley univerzi. Nisem mogel verjeti! Ne vem, kako me je našel. Vstopil je in zgodilo se je isto, le da tokrat ni bilo ravno toliko denarja, kot zadnjič. Bilo je le 1800 dolarjev. Ampak rekel je. “Tu je ta denar, ki si mi ga enkrat dal, ko sem bil v stiski. Upam, da ti bo pomagal.”

Moja žena je šla skozi enake spremembe razpoloženja, kot zadnjič. Najprej je bila zelo srečna in se nekaj mesecev ni pritoževala, ko pa je denarja začelo zmanjkovati je ponovno izgubila vso vero. Preprosto ni mogla verjeti, da nama angeli – ki so se prikazovali tako njej kot meni – res lahko priskrbijo »vse, kar potrebujeva«, kot so rekli, čeprav so nama to dokazovali že skoraj dve leti.

Ko je tugi tega denarja zmanjkalo, se je odločila in se vrnila v Berkeley, da bi dobila službo. To je bil začetek konca njenega duhovnega življenja. Kmalu ni mogla več videti angelov. Potem se je morala zanesti le sama nase, da bo lahko preživela. Dobila je službo in zanjo se je življenje vrnilo v stanje, preden so se nama začeli prikazovati angeli. Življenje je postalo trdno in čarovnija je izginila iz njenega življenja.

Angeli me nikoli niso zapustili. Še danes jim prepuščam svoje premoženje, svojo življenjsko energijo pa dajem Bogu. Imam vero in zaupanje v nevidno. Ko je moja vera postajala močnejša z vsakim kupom denarja, je vera moje žene postajala vse šibkejša. To je kot zgodba o kozarcu, ki je napol poln ali napol prazen, odvisno od tega, kako ga vidite. Zapomnite si to zgodbo, kajti vsi bomo preizkušeni, ko gre za siddhije in naravne božje zakone.

V vsem tem času sva z ženo na lastni koži izkusila veliko, veliko čudežev. Te čudeže sva videla skoraj vsak teden, včasih vsak dan, približno dve leti. Večina jih je bila veliko več kot le nekdo, ki nama je vrnil denar. Šlo je za res nemogoče dogodke, ki bi jih marsikdo označil za čudež. Vendar je bila zame velika lekcija opazovanje, kako lahko čudež povzroči, da se ena oseba še bolj zaljubi v Boga, druga pa še globlje v strah.

Je več načinov, kako so siddhiji lahko duhovno nevarni. Ne gre le za to, da se ego lahko okrepi in poskuša uporabiti siddhije za osebno moč in dobiček, ampak tudi za to, da se ego lahko prestraši in preneha meditirati. Kakor koli že, nadaljnja duhovna rast se lahko ustavi, dokler ne pride pravi čas. Nihče ni zares izgubljen, le malo zamuja.”

Drunvalo Melchizedek

Več vsebin

Naroči se na e-novice

Prijavite se na naše tedenske in mesečne novice in ugodnosti

Kje nas najdete?

Naša fizična trgovina in razstava v Ljubljani sta odprti od PONEDELJKA do SOBOTE med 11-19h, ob nedeljah in praznikih prazniki zaprto. Prostore pa je možno najeti za dogodke kadarkoli.

prijavite se na naše tedenske in mesečne novice in ugodnosti

MOO SI