Lemurijska tehnologija desne polovice možganov in srca – PRVI DEL

Kako so uporabljali tehnologijo na Lemuriji?

Tehnologija lahko bazira na levi možganski polovici, ali na desni. Prva bo delovala tako, da jo moramo usmerjati, kontrolirati, vklapljati in izklapljati. Po

leg tega pa bo imela omejen vir energije.
Tehnologija, ki bazira na ženskem principu, uporablja našo intuicijo in energijo iz vesolja. Nekateri so to energijo imenovali tahionska energija, Chi, Prana. A pojdimo po vrsti.

Slika iz knjige STARODAVNA SKRIVNOST ROŽE ŽIVLJENJA (Drunvalo Melchizedek, vse pravice pridržane, založba Višja Vibracija 2021)

 

Kaj so Lemurijski harmonizatorji?

Lemurijski harmonizatorji so narejeni po navdihu in usmeritvah priznanega Slima Spurlinga, kateri je tudi dobil naziv “pravi Gospodar prstanov”. Razmerja, ki so uporabljena pri vseh Lemurijskih orodjih niso naključna. Uporbljajo se natančne mere, ki se imenujejo Neter dolžine – to so kode za določene valovne dolžine, ki jih Vesolje uporablja za prikaz v tridimenzionalni obliki meritve. Beseda Neter prihaja iz Egipta, in predstavlja naravo. Lemurijski harmonizatorji uporabljajo naravne zakonitosti vesolja in spadajo med t.i. “desno-možgansko” tehnologijo.

Slim Spurling, “pravi Gospodar Prstanov” – “the real Lord of the Rings”

Več o tej tehnologiji vam predstavi tudi Drunvalo Melchizedek v knjigi Starodavna skrivnost Rože življenja (založba Višja Vibracija, 2021):
Edino, kar so Lemurijci poznali, je bila desno-možganska tehnologija, o kateri danes vemo zelo malo. Psihotronske naprave, radiostezijske palice, harmonizatorji in podobna orodja so desno-možganske tehnologije. Če bi videli, kako ta tehnologija deluje, bi obnemeli. S to desno-možgansko tehnologijo lahko storite popolnoma vse, kar si lahko zamislite, tako kot lahko tudi z levo-možgansko tehnologijo. A le če izkoristite njun poln potencial.« Drunvalo Melchizedek

Drunvalo Melchizedek je pri svojem delu uporabljal Lemurijske harmonizatorje, in še vedno jih. Naši harmonizatorji so izdelani in aktivirani v Sedoni, na način, kot ga predlaga prav Drunvalo. Več o tem v nadaljevanju.

Harmonizatorji in lemurijski obroči so izdelani v popolni simetriji kroga. So zviti in spajkani tako, da vsak vibrira s frekvenco ali kakovostjo svetlobe.

Na kakšen način se lahko uporabljajo Lemurijske tehnologije?

ZA ČIŠČENJE OKOLJA
ZA ČIŠČENJE ONESNAŽENEGA ZRAKA
ZA ALTERNATIVNE METODE KMETIJSTVA IN PODPORO RASTLINAM
ZA IZBOLJŠANJE KVALITETE IN ENERGIJE VODE
ZA DELNO ZAŠČITO PRED INSEKTI
ZA ENERGETSKO HARMONIJO
ZA OSEBNA ENERGIJSKO PODPORO
ZA ZMANJŠANJE EMF ONESNAŽEVANJE
ZA IZBOLJŠANJE UČINKOVITOSTI GORIVA (recimo v avtomobilih)
ZA HARMONIJO MED OSEBNIM IN POSLOVNIM DELOM ŽIVLJENJA

Lemurijski harmonizator, ki bi bil postavljen doma ali v pisarni, prostor zaščiti, dvigne vibracijo in izboljša splošno vzdušje. Energije, ki stagnirajo in se ne izboljšujejo, začne premikati in transformirati. Deluje subtilno a zelo učiknovito, predvsem na tistih delih prostora, kjer so energijski šumi.

LEMURIJSKE HARMONIZATORJE IMAMO TUDI V NAŠI TRGOVINI – VEČ INFORMACIJ TUKAJ

Kako uporabiti:

LEMURIJSKI HARMONIZATOR postavite na posebno mesto doma, kot je recimo vaš oltar.  Deluje sicer neodvisno od našega namena. A njegova moč se še dodatno poveča z vibracijo ljubezni.

Odlično deluje v kombinaciji z ZVOČNIMI POSODAMI ali PETJEM. S kombinacijo glasbe, ki je usklajena na frekvenco čaker (univerzalnih valovnih dolžin), še posebej glasba, ki je usklajena na 432 Hz – se obseg dometa delovanja lemurijskih harmonizatorjev poveča iz 30 m celo na 104 km! (res je, iz 30 metrov, na 104.000 metrov)

(zvočne posode imamo tudi v naši trgovini)

Pri Višji Vibraciji imamo glasbo, ki jo je uporabljal Drunvalo Melchizedek pri čiščenju onesnaženosti mesta v bližini Phoenixa. To glasbo (na voljo je v MP3 izvedbi) se dobi zraven Lemurijskega harmonizatorja. (V preteklosti se je pošiljal CD, a zdaj zaradi vse manjše uporabe le-the, se pošilja MP3.) Glasnost je lahko nastavljena nizko. Dejansko lahko postavite majhen zvočnik, ali celo slušalke v bližino vašega harmonizatorja, in pustite, da deluje. Priporoča se, da vaš harmonizator “posluša” glasbo vsaj 2 uri naenkrat.

(Lemurijski kristali)


LEMURIJSKI KRISTALI

V Lemurijskemu harmonizatorju je Lemurijski zlati kristal (v notranjostii harmonizatorja za okolje in za Zemljo), ki krepi in prinaša vodni element na območja, ki potrebujejo svojo energijo. Kristali so bili aktivirani na vorteksu v Sedoni, ZDA, izpostavljeni soncu in svetlobi polne Lune, s sporočilom o Enosti in brezpogojni ljubezni. Lemurijski kristali lahko pomagajo tudi pri ustvarjanju holografske povezave med notranjo Zemljo, površino Zemlje in med zvezdami. Ta holografska povezava povezuje kristale Lemurijskih semen z drugimi kristali v vesolju v in na površini Zemlje, povezuje kristale s človeškim magnetnim poljem, človeško magnetno polje z Zemljo in Zemljo z zunanjim večdimenzionalnim vesoljem. 

(Eden od vorteksov v Sedoni, Arizoni ZDA, kjer so se aktivirali in polnili harmonizatorji z Lemurijskimi kristali na soncu in na svetlobi Polne lune)

 

+ Z LEMURIJSKIMI OBROČI LAHKO ČISTITE IN HARMONIZIRATE VODO! A več o tem v drugem delu članka.

Lemurijski obroč: postavite KOZAREC ali STEKLENICO VODE v center tega oboča, in voda bo očiščena in strukturirana. Po besedah Drunvala Melchizedeka in Slima Spurlinga se voda harmonizira v trenutku.

 

 

DODATEN NAČIN ČIŠČENJA IN OBOGATENJA VODE je z uporabo ŠUNGITA

Kamni šungita filtrirajo vodo in jo oživijo

V naši trgovini imamo tudi nekaj drugih pripomočkov za obogatenje vode:

 

MIRON ultravijolično steklo, ki vodo še dodatno zaščiti,

  • Vzemite ŠUNGITšungitne kosmiče, brušen šungit, ali šungitni trikotnik, operite z vodo in vstavite v steklenico ali vrč ali kozarec.

Hvala, ker ste prebrali ta članek.
Želimo vam lep dan in veliko harmonije in ljubezni!

 

Več vsebin

Naroči se na e-novice

Prijavite se na naše tedenske in mesečne novice in ugodnosti

Kje nas najdete?

Naša fizična trgovina in razstava v Ljubljani sta odprti od PONEDELJKA do SOBOTE med 11-19h, ob nedeljah in praznikih prazniki zaprto. Prostore pa je možno najeti za dogodke kadarkoli.

prijavite se na naše tedenske in mesečne novice in ugodnosti

MOO SI