Vnebovzetje, smrt in ponovno vstajenje (Drunvalo Melchizedek)

Odlomek iz knjige STARODAVNA SKRIVNOST ROŽE ŽIVLJENJA (prihajajoči izzid v slovenščini v 2021)

Geometrijske slike na sliki 5-3 prihajajo iz obdobja Egipta, ki se imenuje Staro kraljestvo. Mali vzorci Rože življenja so povezani s piramido Lehirit, katere obstoj lahko ovrže teorijo o Sakari kot začetku egipčanske kulture.

Slika 5-3: Geometrijski vzorci iz Starega kraljestva:

Slika 5-4 prikazuje Ozirisa (na levi). Drži kavelj (A), 45-stopinjsko palico z glasbenimi vilicami na eni strani (B) in mlatilico na drugi strani (C) – to so tri glavna orodja, ki se uporabljajo za (ponovno) vstajenje. Ta orodja so bila povezana z vstajenjem in ne z vnebovzetjem. Med tema dvema procesoma obstaja razlika. Kakšna je razlika? V prvi vrsti poznamo umiranje, ki je postopek, ko se gre takoj po smrti v stanje praznine, ste nezavedni, ne zavedate se procesa umiranja in nimate nadzora nad slikami, ki se vam pojavljajo. Ta način umiranja vas popelje v tretji medton četrte dimenzije. To posledično pomeni, da se boste nato vedno znova vrnili nazaj v to resničnost Zemlje skozi reinkarnacijo. Ker v tem ciklu na Zemlji živimo nezavedno, tudi svojo Mer-Ka-Bo uporabljamo le nezavedno. Zato naši spomini ob prehodu iz ene strani na drugo stran izginejo. Prav tako se ob ponovni reinkarnaciji na Zemlji ne spomnimo ničesar, tudi tega ne, od kod smo pravkar prišli. Tako se reinkarnacija kar nadaljuje in nadaljuje. Veliko energije se premika zelo počasi. Sčasoma ti uspe zaključiti ta proces, vendar je to zelo počasen postopek.

Slika 5-4: Ozirisovo vstajenje:

Ko pa greš skozi proces vstajenja, umreš zavedno in se obenem zavedaš svoje Mer-Ka-Be. Čeprav se je običajno popolno začneš zavedati šele po smrti. Umreš, zapustiš svoje telo in se zaveš svoje Mer-Ka-Be. Nato ponovno ustvariš svoje telo in greš skozi postopek, ki te vodi v deseti, enajsti ali dvanajsti medton četrte dimenzije. Od tam naprej ne nadaljuješ več poti skozi reinkarnacijo. Tvoj spomin ni nikoli več blokiran in nadaljuješ v večno življenje.

Med umiranjem in vstajenjem je velika razlika. Še večja pa je razlika pri vnebovzetju – kar je zdaj možno, saj je bila mreža zavesti Enosti dokončana leta 1989. Vnebovzetje skoraj ni bilo možno, vse dokler ta mreža ni bila dokončana. Pri procesu vnebovzetja namreč sploh ne umrete. Tu ne gre za postopek smrti, kakršnega poznamo. Res je seveda to, da niste več na Zemlji in s tega vidika bi lahko rekli, da umrete. Zgodi se to, da se preprosto na en ali drugačen način začnete zavedati svoje Mer-Ka-Be. Lahko, da se je spomnite sami, lahko vas nekdo nauči ali pa se njeno zavedanje zgodi samo od sebe. To pomeni, da se svojega telesa zavedate kot svetlobe. Potem lahko preidete skozi Praznino popolnoma zavestno. Izhajajoč iz Zemlje, skozi Praznino in vse do višjih dimenzij, in sicer pri polni zavesti. Na ta način preprosto izstopite iz tega življenja, ne da bi šli skozi proces smrti, ki vključuje rekonstrukcijo vašega človeškega telesa. Ko gre oseba skozi vnebovzetje, preprosto izgine iz te dimenzije, gre skozi Praznino in se ponovno pojavi v naslednji dimenziji.
Vnebovzetje je zdaj popolnoma mogoče in ta knjiga prikazuje enega izmed možnih postopkov ali navodil, kako to natančno tudi izvesti. Vi osebno morda ne boste šli skozi vnebovzetje. Morda boste dejansko umrli ali šli skozi proces vstajenja. Na tej točki naše igre življenja na Zemlji to ne igra več nobene vloge. Namreč tudi če umrete na običajen način, boste le za nekaj časa prešli v tretji medton četrte dimenzije, kjer boste nekaj časa počakali. In nato, ko bo preostali del Zemlje šel skozi ta cikel prihajajočih sprememb, se bodo tudi vsi ljudje na tem tretjem medtonu dvignili na enako dimenzijsko raven kot tisti, ki so šli skozi vstajenje ali vnebovzetje. Na to se sklicuje celo Biblija, ki pravi, da bodo takrat mrtvi vstali. Smrt ne obstaja, obstajajo samo različna stanja bivanja. Vse to je malo podobno stanju vode, ki je lahko tekočina, trdna snov (led) ali plin (megla) – vendar je vseeno še vedno voda.

Trenutno se na Zemlji dogaja zelo malo človeških reinkarnacij, razen pod določenimi pogoji. To je verjetno vaša zadnja reinkarnacija – to je to! Seveda obstaja izjema za skoraj vsako pravilo, zato je morda vseeno na tej Zemlji še nekaj posameznikov, ki so se odločili za reinkarnacijo. Čas se izteka. Če pridemo do konca tega stoletja, bom presenečen (knjiga je izšla v v 90-ih letih prejšnjega stoletja, op. prev.). Resno dvomim, da bo tretja dimenzija do takrat še na voljo za človeško življenje. Samo Bog zagotovo ve. Od kod prihajajo duše, ki se danes rojevajo na Zemlji? Ne od tod! Pojasnil bom, ko bom govoril o novih otrocih.

 

Lu Ka v Egiptu v Abidosu pri stebru z rožo življenja – knjiga kmalu izzide v slovenščini pri Višji VIbraciji:

Knjige od Drunvala Melchizedeka lahko najdete pri nas.

IZDELKE Z ROŽO ŽIVLJENJA NAJDETE TUDI V NAŠI SPLETNI TRGOVINI:

Več vsebin

Naroči se na e-novice

Prijavite se na naše tedenske in mesečne novice in ugodnosti

Kje nas najdete?

Naša fizična trgovina in razstava v Ljubljani sta odprti od PONEDELJKA do SOBOTE med 11-19h, ob nedeljah in praznikih prazniki zaprto. Prostore pa je možno najeti za dogodke kadarkoli.

prijavite se na naše tedenske in mesečne novice in ugodnosti

MOO SI