Jesen je tu, prehod v nov čas, Om Mani Padme Hum

Jesen je čas produktivnosti, umirjanja, dokončanja odprtih nalog in prehoda v nov zimski čas. Včasih se kdo v tem času sprašuje, ali ta služba, projekt ali naloga še vedno tisto, kar našemu življenju daje smisel, nam in drugim. Jesen nas poziva, da razmislimo, ali se je tudi naša sezona spremenila, ali je naše delo bilo končano in ali je čas za prehod na nekaj novega. Starodavni so rekli, da za vse obstaja čas, in za vsak namen je tudi pravi čas. Za vse je pravi čas in mesto pod tem nebom.

»Samo 2 dneva v letu sta, ko ni mogoče storiti ničesar. En dan se imenuje »včeraj«, drugi dan pa »jutri«. Danes je torej pravi dan, da ljubimo, verjamemo, delamo in predvsem živimo.« Dalai Lama

Mladi Dalai Lama, leta 1944. Ko je Tibet bil še samostojna država.

Kot človeštvo smo v času tranzicije, med zimo in pomladjo. A vsako obdobje se lahko fraktalno razdeli tudi na manjše dele, manjše cikle. Osebno mi je jesen bila vedno blizu srca, saj sem se z vsem bitjem začel pripravljati na globji vstop v mojo notranjost. Je tudi obdobje, ko začnem več meditirati.

Ravno danes, sem se zbudil v novo jutro s snegom, ki ga še nisem videl do sedaj v Pekingu, kjer sem trenutno. Žena je takoj po zajtrku vzela v roke njen novi Handpan, kovinski boben. Ki je pa tako velik, da lahko dve osebi igrata nanj. In naslednje, po tej glasbeni meditaciji: »Hubby, I go meditate.«

In jaz sem šel pisati ta uvodnik v ta tedenski newsletter.

Rad bi se vam osebno zahvalil vsem, ki ste v vseh teh letih, mesecih, ali tednih, občasno ali redno nas spremljali. Vsekar počnemo v Višji vibraciji je v osnovi namenjeno temu, da se zavest bližuje enosti. Vse, kar počnemo, počnemo s strastjo in veseljem do življenja. Dostikrat so gore in doline, ki jih moramo preplezati, in oceani, v katere se moramo potopiti, reke katerim se moramo prepustiti. A na koncu je pot tista, ki je najpomembnejša za našo Dušo. In Srce. Ne pozabite, da ste nekoč bili le srce, utripajoče v maternici. In tudi zdaj, smo kot človeštvo pri prehodu v novo rojstvo. Vem, da ni težko. A trenutno smo sredi oceana, in se moramo, kljub temu, da je okoli nas vihar, prepustiti toku, kamor nas vodi duh življenja. Iz srčne energije lahko transformiramo svet skozi naša dejanja.

Zdaj pa bom pritisnil »pošlji«. In grem tudi jaz v meditacijo.

Velik poklon vašemu Velikemu neskončnemu bistvu, ki biva v vašemu Svetemu prostoru srca,

OM MANI PADME HUM.

Lu Ka & Ginger

Novosti v našem “tibetanskem” delu trgovine:

Več vsebin

Naroči se na e-novice

Prijavite se na naše tedenske in mesečne novice in ugodnosti

Kje nas najdete?

Naša fizična trgovina in razstava v Ljubljani sta odprti od PONEDELJKA do SOBOTE med 11-19h, ob nedeljah in praznikih prazniki zaprto. Prostore pa je možno najeti za dogodke kadarkoli.

prijavite se na naše tedenske in mesečne novice in ugodnosti

MOO SI