64 seksualnih polarnosti (a le dva univerzalna spola, moški in ženski), Drunvalo Melchizedek

Ste že prebrali knjigo STARODAVNA SKRIVNOST ROŽE ŽIVLJENJA – PRVI DEL avtorja Drunvala Melchizedeka?

Če še niste, srčno priporočamo, da si pridobite prvi del te knjige tukaj na spodnji povezavi, saj se drugi del že prevaja in bo izšel letos. Knjigi sta tako rekoč “bibliji” svete geometrije, razvoja zavesti, Merkabe, razumevanja človeške zgodovine, združevanja znanosti in duhovnosti, poti v srce, povezave z višjim jazom, Egipčanske tantre…

Tukaj pa je kratek odlomek iz Drugega dela, ki se še trenutno prevaja (Copyright Drunvalo Melchizedek, za Slovenijo Društvo Višja Vibracija):

“64 spolnih/osebnostnih konfiguracij

Ko enkrat izkusite to, kar govorim, lahko to nekoliko spremenite, da bo ustrezalo vašim potrebam. Začel bom z razlago osnovnih spolnih praks starih Egipčanov, kot mi jih je razložil Thoth. S sodobnega pogleda je težko verjeti, kako kompleksen in zapleten je bil njihov sistem. Prvo kot prvo, spolnost niso razumeli le iz vidika dveh spolnih polarnosti. V njihovem pogledu je 64 povsem ločenih spolnih polarnosti.

Tu se ne bom spuščal v velike podrobnosti vsake od teh polarnosti, a predstavil vam bom preprost vzorec, iz katerega vse izhaja. Ta vzorec izhaja iz človeške DNK molekule in 64 kodonov. Egipčani so videli štiri osnovne spolne vzorce: moški, ženski, biseksualni in nevtralni. Ti vzorci so se nadalje razdelili na sledeče polarnosti. 1) Moški, ki so heteroseksualni, 2) Moški, ki so homoseksualni, 3) Moški, ki so biseksualni, 4) Moški, ki so nevtralni (nevtralno moško telo), 5) Ženske, ki so heteroseksualne, 6) Ženske, ki so homoseksualne, 7) Ženske, ki so biseksualne, Ženske, ki so nevtralne (nevtralno žensko telo).

To pomeni osem primarnih spolnih vzorcev. To, kar bom povedal, je ponovno izven okvirja običajnega človeškega znanja. Egipčani nas niso videli v našem telesu čisto samih. Zaznali in prepoznali so osem popolnoma ločenih osebnosti. Vseh osem osebnosti je neposredno povezanih z izvornimi osmimi celicami, ki tvorijo osem električnih tokokrogov, ki vodijo do osmih primarnih čaker, ki so osnova osmih točk dvojnega tetraedra (steliranega oktaedra) okoli telesa. Ko duh prvič pride na Zemljo, razporedi tetraedre okoli telesa tako, da postane moški ali ženska. Osebnost, ki se pojavi, je prva. V drugem življenju duh običajno razporedi tetraedre v nasprotni spol, kot v prvemu življenju. Duh bo še naprej izbiral različne točke dvojnega tetraedra, dokler ne bo izkusil vseh osem točk in vseh osem osebnosti v različnih življenjih na Zemlji. Po prvih osmih reinkarnacijah bo duh običajno izbral svoj ritem, ki bo ohranjal spolno ravnovesje med njegovimi življenji na Zemlji.

Na primer, morda bi izbral tri moške življenjske dobe, ki bi jim sledile tri ženske življenjske dobe, nato pa bi nadaljeval po tem vzorcu. Ritem menjave spolnih orientacij je je takšen, kot si ga duh izbere. V skoraj vseh primerih se zgodi, da je duhu ena od moških in ženskih osebnosti bolj všeč kot druge in jo pogosteje uporablja. Posledica tega je, da ena moška in ena ženska osebnost postaneta dominantna nad ostalimi šestimi – ti dve osebnosti bi bile kot dedek in babica v razmerju z ostalimi šestimi. Naslednji energijski nivo bi bila malo mlajša moški in ženska v srednjih letih. Sledila bi mlajša moški in ženska v recimo poznih dvajsetih ali zgodnjih tridesetih letih. Končno pa obstaja še ena stopnja, ki se redko uporablja in deluje kot najstnik in najstnica. Enako velja za oba spola. Teh osem osebnosti skupaj sestavlja celoten kompleks osebnosti duha, ki je prvi prišel na Zemljo. Stari Egipčani so združili osem primarnih spolnih orientacij in osem osebnosti, da so ustvarili 64 spolnih/osebnostnih konfiguracij, povezanih z egipčansko tantro.

Trenutno se ne moremo preveč poglobiti v to. A to je fascinantna tema, ki zahteva veliko let za obvladovanje. Egipčani so potrebovali dvanajst let, da so šli skozi vsako spolno/osebnostno konfiguracijo, kar je povzročilo, da je oseba postala zelo modra in je razširila svoje razumevanje življenja. Na koncu tega usposabljanja je iniciat imel “sestanek” z vsemi osmimi zavestnimi osebnostmi v istem trenutku, tako, da je prenesel modrost dedka/babice k mlajšim osebnostim.”

VEČ SI LAHKO PREBERETE V KNJIGI, KI JO LAHKO KUPITE

 

Več vsebin

Naroči se na e-novice

Prijavite se na naše tedenske in mesečne novice in ugodnosti

Kje nas najdete?

Naša fizična trgovina in razstava v Ljubljani sta odprti od PONEDELJKA do SOBOTE med 11-19h, ob nedeljah in praznikih prazniki zaprto. Prostore pa je možno najeti za dogodke kadarkoli.

prijavite se na naše tedenske in mesečne novice in ugodnosti

MOO SI