Kako je padec Atlantide spremenil našo Resničnost (Drunvalo Melchizedek)

Odlomek iz knjige STARODAVNA SKRIVNOST ROŽE ŽIVLJENJA (Založba Višja Vibracija), stran 21

Nekaj manj kot 13.000 let nazaj se je zgodil zelo dramatičen dogodek v zgodovini našega planeta. Nekaj, kar bomo zelo podrobno v tej knjigi raziskali, kajti to, kar se je zgodilo v preteklosti, sedaj vpliva na naše vsakodnevno življenje. Vse, kar trenutno doživljamo, vključno z našo zanimivo tehnologijo, ki jo uporabljamo, z vojnami, v katerih se borimo, s hrano, ki jo jemo, in z načinom, kako si interpretiramo naše življenje, je neposredni rezultat verige dogodkov, ki so se zgodili na koncu obdobja Atlantide. Posledice teh starodavnih dogodkov so popolnoma spremenile način, kako doživljamo in gledamo na Resničnost.

Vse je povezano! Obstaja samo ena Resničnost in samo en Bog. Vendar je veliko, veliko načinov, kako si lahko razlagamo to eno Resničnost.

Pravzaprav je neskončno načinov. Določene resničnosti smo se odločili doživeti in smo jih potrdili. Te resničnosti so dejansko različni nivoji zavesti. Zaradi razlogov, ki se jih bomo še dotaknili, obstajajo tudi posebne resničnosti, na katere se osredotoča izredno veliko število bitij vesolja. Ena izmed teh resničnosti je tudi ta, katero doživljava trenutno jaz in ti. Nekoč smo na Zemlji bivali na zelo visoki stopnji zavedanja, ki je presegala vse, kar si trenutno sploh lahko predstavljamo. Skoraj nimamo te sposobnosti, da bi si predstavljali, kje in kdo smo nekoč bili. Kajti to, kdo smo bili, je dandanes zelo izven razumevanja in konteksta. Zaradi določenih dogodkov, ki so se zgodili pred 13.000–16.000 leti, je človeštvo padlo iz tega zelo visokega nivoja zavesti, skozi številne dimenzije in nivoje, skozi naraščajočo gostoto dimenzij. Vse, dokler se nismo spustili do te gostote, tega mesta, ki mu rečemo sodobni svet tretje dimenzije na planetu Zemlja.

Ko smo padli v zavesti – in to je dejansko bil padec – smo potovali v nenadzorovani spirali zavesti, ki se je premikala navzdol skozi dimenzije zavesti. Bilo je brez nadzora in bilo je zelo podobno padcu skozi vesolje.
Ko smo prispeli sem v tretjo dimenzijo, so se zgodile določene spremembe, tako na fizičnemu nivoju, kot tudi v našem dojemanju resničnosti. Najpomembnejša sprememba je bila v načinu dihanja prane. Prana je hindujska beseda za življenjsko energijo tega vesolja in je za preživetje bolj pomembna kot zrak, voda, hrana ali katera koli druga snov.

Knjige od Drunvala Melchizedeka lahko najdete pri nas.

IZDELKE Z ROŽO ŽIVLJENJA NAJDETE TUDI V NAŠI SPLETNI TRGOVINI:

Opomba: Avtor naslovne slike tega članka ni znan.

Več vsebin

Naroči se na e-novice

Prijavite se na naše tedenske in mesečne novice in ugodnosti

Kje nas najdete?

Naša fizična trgovina in razstava v Ljubljani sta odprti od PONEDELJKA do SOBOTE med 11-19h, ob nedeljah in praznikih prazniki zaprto. Prostore pa je možno najeti za dogodke kadarkoli.

prijavite se na naše tedenske in mesečne novice in ugodnosti

MOO SI